Litt om oss i Lydleie.no

Om oss

Lydleie.no eies av firmaet Innovatis AS (org nummer: 919 645 652).

Lydleie drives av elektro ingeniører med titalls år erfaring innen lyd, lys og generell elektro, som har som eneste mål at kundene skal være fornøyde, og få det beste arrangementet mulig.

Hvor?

Lydleie.no har avdeling på Høvik, og baserer seg i hovedsak på utleie til Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold, Oppland og Hedmark. Vi tar selvfølgelig imot forespørsler fra hele lander!

Vår visjon

Vårt mål er å ha alle lyd, lys og fest effekter du trenger til ditt arrangement, og vi er derfor alltid interessert i en dialog om det er noe du ikke finner hos oss. Med mange av de største og mest anerkjente leverandørene i ryggen, kan vi skaffe stort sett alt innen veldig kort tid.

Kvalitet er ekstremt viktig for oss, og vi bruker derfor kun produkter fra de beste produsentene, som leverer til konserter, festivaler, klubber og arrangementer rundt om i hele verden.
Selv om kvalitet er det viktigste, skal vi aldri være dyre i pris. Vi sjekker derfor daglig markedets priser, for å forsikre oss om at vi er best også der!

Våre priser

Våre priser er basert på henting hos oss på Høvik. Dersom du ønsker levering og/eller montering, er dette noe vi også gjerne kan tilby. Dette gjøres enten ved å kontakte oss pr e-post eller telefon, eller ved å legge inn forspørsel i kommentarfelt på bestillingen.

Flere spørsmål?

Har du ytterligere spørsmål, kan du enten sjekke FAQs, sende en e-post, kontakte oss på Facebook, kontakt oss på Instagram eller ringe oss.

Lydleie

Lydleie.no – Billig og bra leie av lyd, lys og fest effekter til alle dine arrangementer på Østlandet.
Oppdaterer ...
  • Du har ingen produkter i handlekurven.